Jag delar gärna med mig av kunskaper och upplevelser från mina resor i bildvisningsform. Innehållet i varje bildvisning anpassas efter publik och särskilda önskemål; normal tidsåtgång är 60-75 minuter men programmet kan göras både längre och kortare. Priset kommer vi överens om efter rådande förutsättningar. I dagsläget har jag inte tillgång till någon egen videoprojektor, men får jag hjälp med den biten kan jag erbjuda följande program:
 
The Wild West Med sin storslagna natur och rika blandning av såväl fåglar och däggdjur som växter och fjärilar är västra USA ett av mina absoluta favoritresmål. Färden går över prärien och Klippiga bergen via Great Salt Lake till de sydvästra öknarna och Kalifornien.
 
Viva Colombia! Efter åtta resor till Colombia, ett av världens vackraste och trevligaste länder, börjar jag få ett fint och varierat bildmaterial. Här talar vi om biodiversitet av högsta världsklass!
 
Andernas natur Denna bildvisning fokuserar på Andernas skogar och högfjäll, från Peru i söder till Colombia i norr.
 
Mexiko och Guatemala Vi besöker Stilla Havets stränder, aktiva vulkaner, vackra barr- och molnskogar, öken och regnskog samt bevittnar den mäktiga floden av rovfåglar som varje höst passerar Veracruz.
 
Östafrikas natur Höjdpunkter från Heliangelus resor till Kenya och Tanzania.
 
Följande program erbjudes i diabildsformat:
 
Galápagosöarna Närgångna porträtt av fåglar och djur och varierade miljöer i denna naturens berömda experimentverkstad.
 
Stora Fjäderägg Om ringmärkning av fåglar och naturens växlingar på en vindpinad men likväl charmig utpost i Västerbottens Holmöarkipelag.
 
Indien Natur och kultur i en salig blandning

Följer ni med?